Меню
Количка

Ареометри и термометри

PH Метър Електронен, джобен
Доставка 24 часа нов
Термометър спиртен
Доставка 24 часа нов
Прецизен лабораторен термометър. от -10 до + 100 Градуса..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Често задавани въпроси

Как работи индикаторната хартия?

pH лентите са парчета хартия, които променят цвета си в зависимост от pH - киселинността или алкалността - на течността. ... Лента филтърна хартия се накисва с различни рН индикатори и оставя се да изсъхне. Най-често срещаните pH ленти са предназначени за изследване на урина, вода и слюнка. pH хартиите обикновено се продават на ленти.

Могат ли пластмасовите пипети да бъдат рециклирани?

Поради течностите, които учените пипетират, съветите са да НЕ СЕ РЕЦИКЛИРАТ! За щастие стелажите и опаковките могат да се рециклират

Кои видове пластмаса се използват за направата на лабораторни уреди?

Това са някои често срещани пластмасови материали, използвани за производството на лабораторни предмети. Полиетилен. ... Полиетилен с висока плътност (HDPE) ... Полиетилен с ниска плътност (LDPE) ... Полиметилпентен (PMP или TPX) ... Полиетилен терефталат (PET) ... Полистирол. ... Поликарбонат. ... Полипропилен (PP)

Безопасна ли е пластмасата PE за храна?

Полиетилен с ниска плътност (LDPE). Virgin LDPE смолите са безопасни за контакт с храни. ... Подобно на PET и HDPE пластмасите, LDPE може да задържа хранителните ви продукти, без да извлича вредни материали или да позволява на микроорганизмите да проникнат.

Коя пластмаса е безопасна за топла вода?

Всички материали, които имат полиетилен (PE) и полипропилен (PP), омекват, но материали като ABS, PS, PC и др. са здрави дори във вряща вода.

За какво се използват лабораторните стъкларии?

Лабораторните стъкларски изделия могат да се използват за обемни измервания с висока точност. С измервания с висока точност, като тези, направени в изпитателна лаборатория, метрологичният клас на стъкларските изделия става важен.