Меню
Количка

Филтърна / индикаторна хартия

Индикатор универсален, рН 0-14 - оп.100 бр лентички Индикатор универсален, рН 0-14 - оп.100 бр лентички
Доставка 24 часа нов
pH ‑ Fix лентите с химически свързани индикатори са еталонната марка за тестване на pH с тест ленти. Фиксацията предотвратява кървенето и следователно замърсяването на пробата. pH ‑ Fix 0–14 е подходящ и за автоматична оценка с QUANTOFIX Relax.Платформени продукти за определяне на pHМарка pH-FixПара..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Индикатор универсален, рН 0-6 - оп. 100 бр лентички
Доставка 24 часа нов
pH ‑ Fix лентите с химически свързани индикатори са еталонната марка за тестване на pH с тест ленти. Фиксацията предотвратява кървенето и следователно замърсяването на пробата. pH ‑ Fix 0,0–6,0 е подходящ и за автоматична оценка с QUANTOFIX Relax.Платформени продукти за определяне на pHМарка pH-FixП..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Индикатор универсален, рН 1 -14 - ролка Индикатор универсален, рН 1 -14 - ролка
Доставка 24 часа нов
Индикаторите за рН се предлагат от десетилетия и са стандарт за много приложения. Макарите за пълнене на индикаторната хартия са еднозначно запечатани, за да осигурят дългосрочна стабилност и защита срещу много външни влияния. Те трябва да бъдат поставени в пластмасовата макара с цветна скала, която..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Индикатор универсален, рН 4,5 -10 - оп.100 бр лентички
Доставка 24 часа нов
pH ‑ Fix лентите с химически свързани индикатори са еталонната марка за тестване на pH с тест ленти. Фиксацията предотвратява кървенето и следователно замърсяването на пробата. pH ‑ Fix 4,5–10,0 е подходящ и за автоматична оценка с QUANTOFIX Relax.Платформени продукти за определяне на pHМарка pH-Fix..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Индикатор универсален, рН 7 -14 - оп.100 бр лентички
Доставка 24 часа нов
pH ‑ Fix лентите с химически свързани индикатори са еталонната марка за тестване на pH с тест ленти. Фиксацията предотвратява кървенето и следователно замърсяването на пробата. pH ‑ Fix 7.0–14.0 е подходящ и за автоматична оценка с QUANTOFIX Relax.Платформени продукти за определяне на pHМарка pH-Fix..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Филтърна / индикаторна хартия от Марвин ООД - бързи тестове за анализ на утайки, води, почви и др.

Често задавани въпроси

Как работи индикаторната хартия?

pH лентите са парчета хартия, които променят цвета си в зависимост от pH - киселинността или алкалността - на течността. ... Лента филтърна хартия се накисва с различни рН индикатори и оставя се да изсъхне. Най-често срещаните pH ленти са предназначени за изследване на урина, вода и слюнка. pH хартиите обикновено се продават на ленти.

Могат ли пластмасовите пипети да бъдат рециклирани?

Поради течностите, които учените пипетират, съветите са да НЕ СЕ РЕЦИКЛИРАТ! За щастие стелажите и опаковките могат да се рециклират

Кои видове пластмаса се използват за направата на лабораторни уреди?

Това са някои често срещани пластмасови материали, използвани за производството на лабораторни предмети. Полиетилен. ... Полиетилен с висока плътност (HDPE) ... Полиетилен с ниска плътност (LDPE) ... Полиметилпентен (PMP или TPX) ... Полиетилен терефталат (PET) ... Полистирол. ... Поликарбонат. ... Полипропилен (PP)

Безопасна ли е пластмасата PE за храна?

Полиетилен с ниска плътност (LDPE). Virgin LDPE смолите са безопасни за контакт с храни. ... Подобно на PET и HDPE пластмасите, LDPE може да задържа хранителните ви продукти, без да извлича вредни материали или да позволява на микроорганизмите да проникнат.

Коя пластмаса е безопасна за топла вода?

Всички материали, които имат полиетилен (PE) и полипропилен (PP), омекват, но материали като ABS, PS, PC и др. са здрави дори във вряща вода.

За какво се използват лабораторните стъкларии?

Лабораторните стъкларски изделия могат да се използват за обемни измервания с висока точност. С измервания с висока точност, като тези, направени в изпитателна лаборатория, метрологичният клас на стъкларските изделия става важен.